Oppussing Av Bad Arendal - Vi Hjelper Deg Fra Start Til Slutt

Motta tilbud raskt og kostnadsfritt. Kontakt oss nå!

Skjemaet tar under 30 sekunder å fylle ut

Slik Fungerer Det

Forespørsel

Beskriv dine VVS-behov i vårt enkle skjema.

Personlig Tilbud

Motta et skreddersydd tilbud basert på dine behov.

Utførelse

Vi fullfører jobben pålitelig og til avtalt tid.

Oppussing av bad Arendal

Rørlegger Arendal har lang erfaring med alt som involverer baderomsinstallasjoner. Vi tilbyr og installerer baderomsløsninger som passer alle budsjetter og stiler, alt fra grunnleggende installasjoner til delvis renoveringer, våtrom, dusjer og skreddersydde luksussuiter. Våre priser utfordrer hvilken som helst konkurrent på hovedgaten, eller om du allerede har funnet ditt ideelle baderom, tilbyr vi også kun installasjonstjenester til svært konkurransedyktige priser. Ta en titt på vårt galleri for inspirasjon. Våre partnere er ledende og fullt kvalifisert baderomsinstallatør og rørlegger i Arendal, som også spesialiserer seg på installasjon av dusjer med lav terskel og baderomsinnretninger tilpasset for personer med nedsatt funksjonsevne.

Lang erfaring med oppussing av bad i Arendal

Med vår omfattende erfaring som rørlegger i Arendal, tar vi oss av prosjekter overalt i Arendal og omegn, og vi garanterer at du blir fullstendig fornøyd med resultatet. Vi er ikke fornøyde før du er det, og ingen faktura vil bli presentert før du er 100% fornøyd og har signert for en velutført jobb. Hvert prosjekt vi påtar oss, enten det er installasjon av våtrom eller montering av baderom, kommer med en 12 måneders garanti.

Usikker på hvordan du skal pusse opp badet?

Oppussing bad Arendal

Er du på jakt etter ideer? Trenger du inspirasjon? Vi tilbyr ikke bare et omfattende galleri på vår nettside, men også grundig, uforpliktende befaring hvor vi kan bruke CAD (Computer-Aided Design) for å skape noe virkelig tilpasset og unikt for deg. 

Baderomsoppussing på én dag

Vi forstår at det å få installert et nytt baderom i hjemmet kan virke stressende. Men med støtten fra våre svært erfarne installatører i Arendal, vil ulempene i hjemmet ditt være minimale, og ofte kan hele badet installeres på bare 14 timer. Fordelen med å velge Rørlegger Arendal for din renovering er at du får personlig service, 24-timers assistanse, og vårt team vil bestrebe seg på å fullføre jobben i ett besøk der det er mulig.

Pusse opp bad i Arendal på budsjett

Er budsjettet stramt? Med priser som starter fra kun 4000kr har vi løsninger for nesten ethvert budsjett! Enten du ønsker full levering og installasjon eller bare levering for den ivrige gjør-det-selv-personen, ta kontakt med oss i dag for et gratis og uforpliktende tilbud. Ring: 400 00 828

Pusse opp bad Arendal

Dersom baderommet ditt er i god stand, men begynner å se litt gammelt og slitt ut, kan det være at en oppussing er akkurat det du trenger. Du vil finne mange måter Rørlegger Arendal kan hjelpe deg med å fornye badet ditt på, fra nye armaturer og tilbehør, til flislegging eller utskifting av dusjkabinett eller innredning – mulighetene for å oppgradere badet ditt i Arendal er uendelige. Enten du liker ideen om et nytt innebygd toalett eller drømmer om en kraftig dusj som vekker deg hver morgen, ta kontakt med oss. Vi har et bredt spekter av baderomsidéer som vil friske opp ditt baderom uten å tømme lommeboken din!

Luksusbaderom i Arendal

Hvis du er typen som liker å slappe av på baderommet og føle at bekymringene forsvinner med badevannet, kan det være på tide å vurdere installasjon av et luksusbaderom fra din lokale baderomsinstallatør i Arendal. Som med alle våre installasjoner tilbyr vi levering og montering av høykvalitetsutstyr og tilbehør, men med et luksusbaderom legger vi til den der ekstra touchen som sikrer den ettertraktede ‘wow’-faktoren. Vi tilbyr et bredt spekter av bade- og dusjtilbehør som lar deg skjemme bort deg selv og sørger for at du føler deg fullstendig revitalisert hver gang. La oss skape og designe drømmebaderommet ditt. Ved å benytte høykvalitetsprodukter vil vi enten oppgradere ditt nåværende baderom eller bygge et unikt baderom eller våtrom som står som et symbol på stil og moderne design. Vi vil samarbeide tett med deg gjennom hele prosessen for å sikre at vi sammen skaper noe virkelig unikt og innovativt.