Om oss

Velkommen til Rørlegger Arendal – Ditt lokale senter for ekspertise og pålitelighet innen VVS.

Grunnlagt og ledet av Knut Gjertsen, en anerkjent kapasitet i bransjen, står Rørlegger Arendal for en kombinasjon av tradisjonelt håndverk og moderne teknologi. Knut, med sine tretti år i faget, har personlig sørget for at kunnskap, kvalitet og kundeservice har vært hjørnesteinene i hver tjeneste vi tilbyr.

Vår Historie
Knut Gjertsen begynte som lærling i Arendals gater og har arbeidet seg oppover til å bli en mester innen sitt fag. Hans visjon har alltid vært klar – å tilby tjenester som ikke bare fikser problemer men også forebygger dem. Med denne visjonen har Knut bygget opp et team av kvalifiserte rørleggere som deler hans engasjement for faget og hans forpliktelse til å yte ekstraordinær service.

Vårt Team
Teamet hos Rørlegger Arendal er nøye utvalgt av Knut selv. Hver rørlegger har bevist sin dyktighet gjennom streng fagprøving og fortsatt opplæring, noe som sikrer at vårt arbeid alltid reflekterer de høyeste standardene i bransjen. Vi er en samling av fagfolk som trives med å løse problemer og som finner glede i å overgå våre kunders forventninger.

Våre Verdier
Integritet, pålitelighet og presisjon er kjerneverdiene som driver oss. Vi tror at godt VVS-arbeid ikke bare bidrar til et funksjonelt hjem eller arbeidsplass, men også til et tryggere og mer komfortabelt liv. Vi holder oss oppdaterte på de siste teknologiene og beste praksisene for å sikre at ditt anlegg ikke bare er effektivt, men også miljøvennlig og økonomisk.

Forfatteren Bak Vår Online Tilstedeværelse
Alle sider på vår nettside er satt sammen av Knut Gjertsen, hvis forståelse av både de små detaljene og det store bildet sikrer at informasjonen er nøyaktig, opplysende og til hjelp for våre kunder. Han skriver med et ønske om å utdanne og informere, slik at du kan ta velinformerte beslutninger om dine VVS-behov.

Engasjer Deg med Oss
Hos Rørlegger Arendal er vi aldri mer enn en e-post eller et telefonanrop unna. Vi inviterer deg til å lese gjennom våre tjenester, lære fra vår blogg, eller ta direkte kontakt for å diskutere dine spesifikke behov. Med Knut Gjertsen og hans team, kan du forvente ingenting mindre enn ekspertise og ekte omsorg for ditt VVS-arbeid.

Kontakt oss på kontakt@rorleggerarendal.no for å starte en samtale med Knut eller et medlem av hans team i dag.

Knut Gjertsen

Knut Gjertsen